7 Ekim 2016 Cuma

Barbie Yaz Makyajı



Geniş bir oyun yelpazesi olan internet dünyasında makyaj oyunları dünyasının en çok tercih edilen versiyonlarından biri, kız çocuklarının sevgilisi olan Barbie temalı Barbie Yaz Makyajı oyunu. Yaz mevsiminde şık görünmek için hazırlıklar yapan Barbie’nin makyajı ise bize emanet. Yaz mevsiminde kullanacağı makyajı seçerek Barbie’yi yazın en güzel kızı yapmak için uğraştığımız oyunda pek çok çeşit makyaj malzemesi ve renk bulunurken, amacımız en güzel kombini yaparak herkesin dikkatini Barbie’nin üzerinde toplamak.

Barbie’nin yaz makyajı ise neredeyse sıfırdan bizlere emanet. Kendisinin ten rengini değiştirebildiğimiz, dudağına ruj sürüp göz makyajını yapabildiğimiz, göz rengini ayarlayabildiğimiz oyunda kaş ve kirpik makyajı da bizlere emanet. Pek çok rengin arasından yaptığımız bu tercihler ile birlikte Barbie’yi baştan yaratma sürecimiz bunlarla sınırlı kalmıyor. Yüz makyajını hallettikten sonra Barbie’nin giyim kuşamını da en iyi şekilde ayarlamamız gerekecek. 6 çeşit saç kesimi arasından tercihler yaptıktan sonra 10 parçalık elbise dolabından yapacağımız seçim de bizleri beklemekte. Tüm bunların ardından pek çok çeşidi olan takıların arasından makyaj ve giyimine en uygun olanları seçip Barbie’yi yazın en dikkat çeken kızı yapma işlemimiz bitmekte.

Kız çocukları tarafından en çok tercih edilen flash oyunlar arasında olan makyaj oyunları ile giyim oyunlarını birleştirip Barbie ile taçlandıran Barbie Yaz Makyajı oyunu, makyaj oyunları kategorisinin zirvesindeki oyunların başında geliyor.

http://www.matrakoyun.com/makyaj-oyunlari

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder